- +

Eksamensforberedende kurs Tømrer- og Betongfaget Publisert: 23.07.2020 08:17

Byggopp starter eksamensforberedende kurs i tømrerfaget, betongfaget og våren 2020

Har du erfaring fra bransjen og ønsker fag/svennebrev som betongfagarbeider eller tømrer?

 Kan du dokumentere fem års praksis eller mer, har du mulighet til å avlegge fag/svenneprøve. Det må også avlegges en teoretisk eksamen i faget. 
Teoridelen kan gjennomføres selv om du ikke har fem års praksis. Byggopp arrangerer eksamensforberedende kurs i betongfaget og tømrerfaget. Kurset foregår etter arbeidstid en kveld i uken i cirka fire måneder.

Pris 11500,- (rabatt for ansatte i medlemsbedrifter i Byggopp) dette dekker hele kurset, oppmeldingsavgift til Hordaland fylkeskommune og alt av nødvendig materiell og bøker.

Kursinformasjon

Meld deg på her!

 

 

bilde

SSB har anslått at det vil være behov for mellom 7000 og 10000 nye fagarbeidere hvert år I Norge. Hordaland og Vestlandet er en av de regionene som vokser mest i Norge og hvor aktiviteten innenfor bygg og anlegg er forespeilet en vekst de neste årene. BYGGOPP Hordaland har en visjon å kurse hjelpe flest mulig til å oppnå fagarbeiderkompetanse. BYGGOPP kjører eksamensforberedende kurs i tømrerfaget og betongfaget. Det å oppnå fagarbeiderkompetanse styrke både deg som arbeider og bedriftens posisjon i bransjen. Fagarbeidere er med å heve bransjens anseelse og bidrar sterk til økt rekruttering